Wednesday, November 14, 2012

Mentor Mentee Day-Cooking Competition 2012

Bismillahirrahmanirrahim..

Kalau 2 tahun yang lepas kita conduct mentor mentee day dengan tema pokok-pokok hijau, tahun ni ada sedikit kelainan which is pertandingan masak-masak..wah wah, dah macam pertandingan masterchef gamaknya.. 
Semua lecturer memang bersemangat time ni..

Hos rancangan masterchef IPHA..

Dr. Mohamad as the judge. 
Mdm Halimah.. in group violet
Tu diaa Dr. Haniki kita..
Masing-masing menguji kepakaran memasak.siapa paling kreatif dan masak paling sedap

Group kuning punya... kreatif!
.


cakk! macam-macam rupa ada.. menara Rx..

Ikan bakar.. slrrppp... terliur... group siapa punya ni.. :)
dalam pertandingan ni ada 3 rumah, kuning, merah dan violet..dan setiap rumah ada 3 group..pertandingan adalah antara group setiap rumah..
Yang paling champion antara ketiga-tiga rumah adalah rumah kuning..
Pemenang masterchef keseluruhan.. group kuning..as yellow as corn..

Group Violet..as blue as berry..

Group merah..as red as.. ce teka.. (lupa lah)

Eh, Mr President pun join masterchef gak ke..


No comments: